Postkaart ‘Wat zal zijn werd geboren in wat was’

 1,50

189 op voorraad

Deze postkaart is een foto van een letterbeeldhouwwerk van Maud Bekaert. De tekst ‘Wat zal zijn werd geboren in wat was’ is eveneens van Maud Bekaert. Het letterontwerp ligt heel dicht bij de inhoud van de tekst. De toekomst (Wat zal zijn) is groter, dichterbij en wordt gesymboliseerd door grotere letters. Het verleden (wat was) is kleiner en ligt verder af. De spiraal symboliseert dan weer dat beide -toekomst en verleden- onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De toekomst heeft haar wortels in het verleden.

De postkaart is geschikt voor een geboorte, verjaardag, een jubileum of een pensioenviering. Maar ook voor liefhebbers van kalligrafie, letters in steen of poëzie.

De postkaart is een standaard formaat en kan bijgevolg met een gewone standaard postzegel worden verzonden. De kaart is weliswaar gemaakt om te verzenden maar je kan de kaart ook inkaderen en er zo een kalligrafisch geschenk van maken.

 

SKU: LW-PWZZWGIWW-2018 Categorie: Tags: , , , , ,

10,5 x 14,8 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT