Ruilen en retourneren

 

Hoe kan je je aankopen inruilen of retourneren

 

Verzakingsrecht bij een online aankoop

De consument heeft het recht aan Maud Bekaert mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.

Retourneren bij een online aankoop

Indien je van je aankoop wenst af te zien, dan kan dit door een mail te sturen naar maud@maudbekaert.be om ons hiervan op de hoogte te brengen.

Je aankoop dient ongebruikt en in de originele verpakking teruggezonden te worden, dit binnen de 14 werkdagen.

Verzendingskosten om het pakje terug te zenden naar ons zijn voor eigen rekening.

 

Praktische regelingen betreffende het terugzenden

 1.  Stuur een email naar maud@maudbekaert.be met vermelding van je ordernummer en de reden van de retour.
 2.  Stuur je retour terug naar:
  Maud Bekaert
  Sint-Clarastraat 40
  8000 Brugge
  België
  Graag je naam en ordernummer vermelden bij de retourzending.
 3. Van zodra de retour terug is, betalen we het bedrag van je bestelling terug. De verzendingskosten worden niet terugbetaald.
  Indien de geretourneerde producten beschadigd zijn en dus niet correct teruggestuurd werden volgens de wetgeving van het verzakingsrecht, wordt de bestelling niet terugbetaald.
 4. Welke artikelen worden niet geruild en kunnen niet geretourneerd worden.

 

Ruilen in de fysieke winkel

Artikelen aangekocht in de fysieke shop (Sint-Clarastraat 40 / 8000 Brugge ) kunnen geruild worden binnen de 7 kalenderdagen, op vertoon van je betalingsbewijs.

Ruilen kan enkel indien het product in ongebruikte en onbeschadigde staat én in originele verpakking wordt teruggebracht en op vertoon van het kasticket.

Goederen worden niet terugbetaald. Je kan echter wel een tegoedbon ontvangen voor het teruggebrachte goed, met een geldigheidsdatum van 3 maanden.