Winkel

 

De Letterwebshop neemt het even over

Lieve mensen,

Mijn winkel is te klein om het veilig én gezellig te kunnen laten verlopen. Daarom heb ik beslist om de winkel nog even dicht te houden en jullie via mijn Letterwebshop de perfecte service te bieden. De volledige geschenkencollectie staat online en dankzij mooie foto’s krijg je een goed beeld van hoe elk geschenk er uitziet.

Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij je thuis geleverd. Of je kan een geschenkje rechtstreeks laten verzenden naar wie je lief hebt.  Alles wordt mooi en met veel liefde verpakt
 
Om je vanop afstand te verwennen, maakte ik een geschenk: een kleine muurtekst, met de hand ontworpen en gelaserd uit hout. Bij elke aankoop vanaf 50 euro op mijn Letterwebshop krijg je deze ‘Alles komt goed’ ter waarde van 15 euro cadeau.
 
Kom je je bestelling liever ophalen? Dat kan tijdens het afhaalmoment op zaterdag van 10-13u (Sint-Clarastraat 40 in Brugge)

Zodra het veilig is gaat mijn winkel opnieuw open op vrijdag en op zaterdag. Ik kijk er naar uit om jullie opnieuw op de normale manier te kunnen ontvangen. Ik zal het met toeters en bellen laten weten als het zover is. Ondertussen ben ik vanop afstand nabij. 

Blijf goed voor elkaar zorgen.

Warme groet en alle goeds

Adres

Maud Bekaert
Sint-Clarastraat 40
B-8000 Brugge
maud@maudbekaert.be
+32 (0)475 269 558

Openingsuren

Voorlopig is er enkel een afhaalmoment voor online bestellingen: Zaterdag van 10-13u (Zodra de winkel weer veilig kan openen gelden opnieuw de normale openingsuren: op vrijdag van 10-12u & 14-18u en op zaterdag van 10-13u)