Winkel

 

Winkel & Letterhuis Maud Bekaert

Ben je op zoek naar een stijlvol geschenk of wil je jezelf verwennen op hedendaags vorm gegeven poëzie? Wil je iemand op een originele manier bedanken, gelukwensen of zomaar iets bijzonder schenken aan je geliefde? In mijn winkel in de Brugse binnenstad bied ik een ruime collectie geschenken aan: met de hand vormgegeven woorden en teksten in steen, hout, metaal en andere duurzame materialen.

Ben je op zoek naar een kunstwerk of een interieurobject? In het Letterhuis dat zich achter de winkel bevindt, toon ik een steeds wisselende collectie groter werk waarvan slechts één of enkele exemplaren worden gemaakt.

De winkel en het Letterhuis zijn steeds open op vrijdag van 10-12u & 14-18u en op zaterdag van 10-13u.

Omwille van de huidige maatregelen is het noodzakelijk om op voorhand te bestellen op de Letterwebshop. Je kan je bestelling vanaf 20 euro gratis laten verzenden of je kan je bestelling zonder afspraak komen ophalen tijdens de openingsuren.

Heb je geen bestelling geplaatst en wil je toch langs komen in de winkel? Bel me dan op werkdagen op het nummer 0475 269 558 om een afspraak te reserveren om op vrijdag of zaterdag langs te komen.

Ben je een waaghals? Kom dan gewoon langs tijdens de openingsuren en kijk of er een tijdsslot vrij is.

Van harte welkom!

Maud Bekaert

Adres

Maud Bekaert
Sint-Clarastraat 40
B-8000 Brugge
maud@maudbekaert.be
+32 (0)475 269 558

Openingsuren

Vrijdag: 10-12u & 14-18u / Zaterdag: 10-13u