You Rock

Keramische gietsteen

 18,00

12 op voorraad

Het is moeilijk om deze Engelse tekst te vertalen naar het Nederlands omdat het om een woordspeling gaat. Letterlijk zou het zijn ‘Jij rockt’ of ‘Je bent fantastisch’.  ‘Rock’ betekent in het Engels echter ook steen waardoor de boodschap gebeeldhouwd in steen op een originele manier wordt versterkt. Een tweede betekenis die je er kan aan geven is ‘je bent mijn rots in de branding’.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en staat als een rots stevig op elke vlakke ondergrond. De steen is verpakt in een mooi papieren zakje.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

10 x 5 x 4 cm

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en verpakt in een papieren zakje.

De steen staat zonder steun op een vlak oppervlak.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT