Wat een wonder

Cortenstaal

 120,00

5 op voorraad

Deze met de hand ontworpen speelse letters zijn gelaserd uit cortenstaal. Cortenstaal is een metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het niet kan ‘doorroesten’. Deze tekstcreatie kan bijgevolg zowel buiten als binnen geplaatst worden.

Uit de tekst komt een staaf van 45 cm lang waarmee je de tekst in een bloemperk, een bloempot of zomaar in het gras kan plaatsen.

Als er zonlicht op de tekst valt kan deze een schaduw van letters op de achtergrond werpen.

‘Wat een wonder’ is een tekst die je kan schenken bij elke heuglijke gebeurtenis zoals een geboorte of babyborrel, een verjaardag, een instuif,… Een tekst in metaal is ook een mooi geschenk voor de liefhebber van poëzie en kalligrafie.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

Totale hoogte (met stok) 65 cm. Breedte 42 cm.

Deze creatie is gemaakt in cortenstaal en kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

De creatie kan op een eenvoudige manier in een bloempot, in de aarde of in een gazon worden gezet.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT