Verenigde harten

Keramische gietsteen

 18,00

Deze in steen gebeeldhouwde verenigde harten symboliseren verbondenheid en eeuwigheid in liefde. Het is een variant op de vaak beter gekende verbonden ringen, cirkels. Op de steen ligt een kalkje met daarop de tekst ‘The measure of love is to love without measure’. De vertaling van deze tekst is ‘De maat van liefde is mateloos lief hebben’ en past bovendien perfect bij de symboliek van de twee door elkaar gevlochten harten.

Je kan de steen bijvoorbeeld schenken bij een geboorte, verloving, een huwelijk. Je kan met deze steen iemand laten weten dat je hem of haar graag ziet. In elke situatie waar liefde een rol speelt is deze steen een passend, uniek en blijvend geschenk.

De steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in het zelfde materiaal en daarna met acrylverf geschilderd met de hand. De steen is verpakt in een mooie roze doos.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de steen geen krassen maakt op de ondergrond.

9,2 x 9,2 x 2 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT