Until we meet again (hout)

Hout

 20,00

10 op voorraad

Deze tekst is ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd uit hout.  De Nederlandse vertaling van deze tekst is ‘Tot we elkaar weerzien’. Deze tekst in hout is vederlicht en het broze karakter van dit kleinood geeft een extra dimensie aan de tekst. Je kan ‘Until we meet again’ schenken aan een vriend(in) of geliefde die op reis vertrekt. Of je kan het schenken als een boodschap van hoop aan wie met verlies wordt geconfronteerd.

Je kan deze houten lettercreatie makkelijk ophangen met twee kleine nageltjes.

Dit fijne kalligrafie ontwerpje wordt verzonden tussen twee kartonnetjes en is mooi verpakt. Je hoeft het dus niet zelf meer te verpakken. Zeg aan de ontvanger dat die het voorzichtig open maakt want zo lang het niet aan de muur hangt is het vrij broos. Die broosheid en fijnheid maakt het ook zo bijzonder.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-UWMAH-2019 Categorieën: , Tags: , , ,

120 x 55 x 3mm  

Gelaserd uit hout.

Je kan deze houten lettercreatie makkelijk ophangen met twee kleine nageltjes.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT