Theelichthouder verenigde harten

Keramische gietsteen

 18,00

In deze stenen theelichthouder zijn twee onlosmakelijk met elkaar verbonden harten gebeeldhouwd. De harten staan symbool voor eeuwige liefde en vriendschap. De theelichthouder is verpakt in een mooie doos en op de steen ligt de tekst ‘Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt’. De tekst is gedrukt op een stevige kalk.

De theelichthouder met toepasselijke tekst kan een mooi geschenk zijn voor een vriend of geliefde die je heeft geholpen of voor iemand die met verlies en afscheid wordt geconfronteerd. Ook in tijden van corona is dit een passend geschenk dat de nadruk legt op de verbondheid, over afstand heen.

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze variant is gemaakt in dezelfde gietsteen maar is bovendien ook nog met de hand geschilderd, vandaar het contrast tussen de letters en de steen. An de onderkant van de steen zijn viltjes bevestigd zodat de theelichthouder geen krassen kan maken op de ondergrond. Eén theelichtje wordt meegeleverd en nadien zijn de theelichtjes makkelijk te verkrijgen in de handel. Het theelichtje dat wordt meegeleverd is van het merk Spaas.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (supplement van 4,95 euro waarvoor je kan kiezen bij het afronden van je aankoop) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

9,2 x 9,2 x 2 cm

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze variant is gemaakt in dezelfde gietsteen maar is bovendien ook nog met de hand geschilderd, vandaar het contrast tussen de letters en de steen.

Op om het even welke vlakke ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT