Keltisch symbool

Keramische gietsteen

 8,50

24 op voorraad

Dit in steen gebeeldhouwd teken is een oud Keltisch symbool voor eeuwigheid. De Keltische knoop blijft eeuwig en onlosmakelijk verbonden en brengt bovendien geluk. Je kan het vergelijken met de symboliek van twee verbonden cirkels of ringen. Kortom, een origineel geschenk voor wie gaat trouwen. Een fijne attentie voor wie wat geluk kan gebruiken. Of schenk dit steentje aan wie aan de start van iets nieuws staat of wat aanmoediging kan gebruiken.

Op het steentje ligt een kalkje met daarop de tekst ‘Dat dit symbool je eeuwig geluk mag brengen’.
De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en is verpakt in een mooi doosje.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-SK-2017 Categorie: Tags: , , ,

6,2 x 6,2 x 1,5 cm

De steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk. Op de steen ligt een tekst die gedrukt is op kalk. De steen en de gedrukte tekst zijn samen verpakt in een doosje.

Je kan het steentje in het doosje uitzetten en het tekstje rechtop zetten achter de steen of je kan het steentje uit de doos halen en plat of rechtop op een effen oppervlak plaatsen.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT