Schetsboek ‘Imagine’

Papier

 30,00

1 op voorraad

Op de voorzijde van dit mooie en kwalitatieve schetsboek staat in kalligrafische letters het woord ‘Imagine’. Imagine’ kan kan je het best vertalen als ‘Stel je voor’ of ‘Beeld je in’.  Verbeelding en een schetsboek, als dat geen inspiratie oplevert! De letters zijn met de hand ontworpen door letterontwerper Maud Bekaert en in reliëfdruk aangebracht op de cover van het boek. De cover van het boek is gemaakt in super zacht simili-leer

Het notitieboek is van hoogwaardige kwaliteit: 100 % italiaans design en volledig geprint op FSC Ⓡ papier (duurzaam geproduceerd, zorg dragend voor mens en natuur).

Het formaat van het schetsboek/notitieboek is 19×25 cm en de 240 binnenbladen zijn blanco. De kwaliteit van het papier is perfect om het boek als schetsboek te gebruiken maar uiteraard kan het ook als notitieboek worden gebruikt.

De cover van het boek en de opdruk zijn antraciet van kleur en aan de zijkant van het schetsboek is een zwarte penlus waarin je een pen, potlood of balpen kan schuiven.

In het boek is een lintje verwerkt dat je als bladwijzer kan gebruiken.

Rond het boek is ook in bijpassende kleur een sluitelastiek bevestigd waarmee je het boek makkelijk kan dichthouden als je het opbergt.

19 x 25 cm

Het notitieboek is van hoogwaardige kwaliteit: 100 % italiaans design en volledig geprint op FSC Ⓡ papier (duurzaam geproduceerd, zorg dragend voor mens en natuur). Het formaat van het schetsboek/notitieboek is 19×25 cm en de 240 binnenbladen zijn blanco. De kwaliteit van het papier is perfect om het boek als schetsboek te gebruiken maar uiteraard kan het ook als notitieboek worden gebruikt. De cover van het boek en de opdruk zijn antraciet van kleur en aan de zijkant van het schetsboek is een zwarte penlus waarin je een pen, potlood of balpen kan schuiven. In het boek is een lintje verwerkt dat je als bladwijzer kan gebruiken. Rond het boek is ook in bijpassende kleur een sluitelastiek bevestigd waarmee je het boek makkelijk kan dichthouden als je het opbergt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT