Tekst in hout ‘One day at a time’

Hout

 15,00

71 op voorraad

Dit speels ontwerp is door Maud Bekaert met de hand gemaakt en daarna gelaserd uit hout. “One day at a time” kan vertaald worden als ‘Dag per dag’. Het kan een aanmoediging zijn voor wie voor een uitdaging staat of een hoopvolle boodschap voor wie een moeilijke periode doormaakt.

De tekst is ook een lieve aanmoediging in tijden van corona waarin we onzeker zijn over wat zal komen.

‘One day at a time’ zit verpakt tussen twee houten plankjes waarvan één plankje eveneens een sokkel is waar je de tekst kan in zetten. Hang je de tekst liever aan de muur? Dit kan met twee kleine nageltjes. De verpakking zorgt er ook voor dat ‘One day at a time’ veilig kan verzonden worden.

Van 25 maart 2021 tot het einde van de derde lockdown krijg je deze muurtekst gratis bij een aankoop op de Letterwebshop vanaf 50 euro. Een troostgeschenk van Maud Bekaert ❤️

70 x 70 x 2 mm

De tekst is gelaserd uit hout.

Eén van de twee plankjes waartussen de houten tekst verpakt is kan je gebruiken als sokkel. Hang je de tekst liever aan de muur? Dat kan met twee kleine nageltjes of naaldjes.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT