One day at a time (hout)

Hout

 15,00

11 op voorraad

Dit speels ontwerp is door Maud Bekaert met de hand gemaakt en daarna gelaserd uit hout. “One day at a time” kan vertaald worden als ‘Dag per dag’. Het kan een aanmoediging zijn voor wie voor een uitdaging staat of een hoopvolle boodschap voor wie een moeilijke periode doormaakt.

De tekst is ook een lieve aanmoediging in tijden van corona waarin we onzeker zijn over wat zal komen.

Dit kalligrafieontwerp in hout is eveneens een mooi geschenk voor de liefhebber van poëzie en kalligrafie. Je kan de houten kalligrafie creatie op een eenvoudige manier tegen een muur bevestigen. Met twee kleine nageltjes hang je dit letterontwerp aan de muur.

! Gelaserde letters zijn broos. Eenmaal het ontwerp aan de muur hangt is er geen gevaar meer op breken maar verwittig de gelukkige ontvanger het pakje niet tè enthousiast open te maken. Het ontwerpje zit mooi en stevig verpakt tussen twee kartonnetjes zodat de verzending veilig kan verlopen.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

70 x 70 x 2 mm

De tekst is gelaserd uit hout.

Met één of twee kleine nageltjes hang je dit letterontwerp eenvoudig aan de muur.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT