Kei JA

Keramische gietsteen

 10,00

19 op voorraad

In deze kei is het krachtige woord ‘JA’ gebeeldhouwd. Je kan jezelf een ‘JA’ geven als een blijk van acceptatie of om een voornemen, een nieuwe start of een belofte aan jezelf te symboliseren. Of je kan iemand anders een ‘JA’ geven als een blijk van liefde of verbondenheid. ‘JA’ is een magisch woord dat geassocieerd wordt met een positief antwoord.

De kei kan ook een mooi symbool zijn om te schenken aan vrienden en familie op je huwelijksfeest. Op de achterkant van de kei is plaats om twee namen en een datum bij te schrijven. Als je in het kader van je huwelijksfeest een groter aantal keien wil aankopen , bestel je die best een paar weken op voorhand.

Het lettertype dat Maud Bekaert gebruikte voor is er één die het woord kracht bijzet. De witte kei is verpakt in een mooi lichtgrijs katoenen zakje.

Je kan ervoor kiezen om de achterkant van de steen te laten personaliseren. Maud Bekaert schrijft er dan in haar sierlijk handschrift de namen van een koppel en eventueel ook een datum bij. Je ziet een voorbeeld van zo’n gepersonaliseerde steen op de foto’s hiernaast. Indien je de steen wil laten personaliseren, vermeld dan de namen en eventueel de datum die je erbij wil. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. Wil je weten hoe lang het zal duren voor de steen kan worden verzonden? Mail dan naar Maud via maud@maudbekaert.be

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (supplement van 4,95 euro waarvoor je kan kiezen bij het afronden van je aankoop) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

De kei is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk.

55 x 55 x 15 mm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT