Ieder jaar is de cirkel rond

Keramische gietsteen

 30,00

De letters zijn -passend bij de tekst- gebeeldhouwd in een cirkel. In het midden van de cirkel zit een kaars.
De kaars is een theelicht. in standaard formaat van het merk Spaas (theelicht type clearlight). Het theelichtje wordt meegeleverd. Nadien is het makkelijk in de handel te krijgen.

materiaal maar is ook nog eens met de hand geschilderd.
Deze spreuk in steen is een mooi verjaardagsgeschenk. Het is ook een originele attentie voor een jubileum of voor elke gelegenheid waarbij tijd een rol speelt.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Onderaan de steen zijn vier ronde viltjes bevestigd zodat het op om het even welke ondergrond geen krassen kan veroorzaken.

15 x 15 x 2,5 cm

Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de kaarshouder geen krassen maakt op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT