Durf

Hout

 5,00

24 op voorraad

Dit speels letterontwerp werd met de hand ontworpen en daarna gelaserd uit hout. Het woordje wordt geleverd in een mooi glazen buisje met daarop een kurkje. Het glazen buisje is een mooie verpakking om het woord te schenken maar je kan het ook gebruiken om het woord een mooie plek te geven in je interieur.

‘Durf’ is een mooi woord om te schenken aan iemand die voor een uitdaging staat of aan iets nieuws begint. Een woord in hout in een glazen buisje kan ook gebruikt worden om op een originele manier een cent in te verpakken.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

 

Het woord in hout is 5 x 2,8 cm en is 3mm dik. Het glazen buisje met kurk is 7cm hoog, 3,5 cm diameter

Het woord is gelaserd uit hout.

Je kan het woordje ergens leggen maar je kan het ook met twee kleine nageltjes of naaldjes ophangen aan de muur.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT