Theelichthouder ‘Droom’

Keramische gietsteen

 15,00

Uitverkocht

De letters van het woord DROOM zijn over de vier zijden van de steen gebeeldhouwd. Onderaan de kaarshouder is een kleurrijk viltje bevestigd dat een mooi contrast vormt met de witte steen. Het viltje zorgt er ook voor dat je de steen kan ronddraaien zonder krassen te maken op de ondergrond.

Het kaarsje in de steen is een theelichtje in standaard formaat van het merk Spaas (standaard of clearlight). Het kaarsje wordt meegeleverd. Nadien is het makkelijk in de handel te krijgen. De kaarshouder kan apart worden gekocht of in combinatie met één of twee andere kaarshouders in dezelfde reeks met de woorden VERLANG en GENIET.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (supplement van 4,95 euro waarvoor je kan kiezen bij het afronden van je aankoop) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

6 x 6 x 6 cm

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. Aan de onderkant van de kaarshouder is een kleurrijk viltje aangebracht waardoor de steen geen krassen kan maken op de ondergrond en waardoor je de kaarshouder makkelijk rond kan draaien om het woord te lezen.

Je kan de theelichthouder op elke vlakke ondergrond plaatsen.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT