C’est toujours le moment

metaal

 290,00

19 op voorraad

De tekst ‘C’est toujours le moment’ kan je het best vertalen als ‘Het is altijd het moment’. Het moment om te genieten, om met vrienden af te spreken, om je leven voluit te leven, om te zeggen aan wie je liefhebt dat je hen graag ziet, om van de natuur te genieten, … De invulling is voor iedereen anders maar de boodschap dezelfde: stel niet uit wat je nu kan doen en geniet van het moment.

Het ontwerp van de hand van Maud Bekaert is in een strak kader geplaatst dat als het ware ‘het moment’ lijkt in te kaderen. De letters zijn strak en tegelijkertijd tijdloos. De letters zijn gelaserd in zwart gelakt metaal. De tekstcreatie is weersbestendig en kan je dus zowel buiten als binnen ophangen.

 

 

500 x 580 mm (metaal 3 mm dik)

In de achterkant van de muurtekst zitten vier pinnen. Om de muurtekst op te hangen, hou je de tekst op de plaats waar die moet komen en met een waterpas positioneer je die mooi recht op de muur. Daarna teken je zorgvuldig de contouren van de vier pinnen over op de muur. Vervolgens boor je vier gaatjes die een fractie groter zijn dan de pinnetjes. Als je de tekst binnen ophangt, schuif je de vier pinnetjes voorzichtig in de gaten tot de muurtekst op anderhalve centimeter van de muur zit.  Als je de tekst buiten op een diefstalgevoelige plaats ophangt, ontstof je eerst de vier geboorde gaten en voor je de pinnetjes erin duwt, spuit je wat lijm in de gaten.  

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT