A la vida

Hout

 5,00

Uitverkocht

Deze kalligrafische creatie in hout spoort aan om te genieten van het leven, om het leven ten volle te leven. Op het leven! Zo klinkt de Nederlandse vertaling van deze Spaanse toost of wens. De speelse letters zijn door Maud Bekaert met de hand ontworpen en daarna gelaserd in hout. Dit houten kalligrafie-ontwerpje kan je makkelijk ophangen met een naaldje of klein nageltje aan de binnenkant van de ring die rond de letters loopt.

Wens iemand proficiat met deze houten woorden of leg dit kleinood in je interieur om je te herinneren aan hoe belangrijk het is te genieten van het leven.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (supplement van 4,95 euro waarvoor je kan kiezen bij het afronden van je aankoop) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-ALVH-2018 Categorie:

Letters gelaserd in hout.

5,5 cm diameter (3 mm dik)

Makkelijk op te hangen met een naaldje of klein nageltje aan de binnenkant van de ring die rond de letters loopt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT