Zoen

Keramische gietsteen

 18,00

‘Een zoen in een steen in een doosje. Een doosje voor dromende dagen’. Dit is de tekst die bij deze in steen gebeeldhouwde zoen in het doosje zit. De tekst is gedrukt op een kalkje en ligt op de steen. De steen is verpakt in een mooie rode doos. Dit is een origineel liefdesgeschenk! Je kan het schenken aan jouw geliefde maar ook aan een koppel dat gaat trouwen of hun jubileum viert.

Je kan de steen in het doosje laten, het doosje open zetten en de steen zo in je interieur zetten of je kan de steen uit het doosje halen en de steen rechtop zetten in je interieur.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

De witte steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in dezelfde gietsteen maar bovendien met de hand geschilderd met acrylverf. Op de steen ligt een kalk met opdruk en beide zijn verpakt in een mooie doos.

9,2 x 9,2 x 2 cm

Achteraan de steen zijn vier viltjes bevestigd waardoor je de steen kan leggen op elke vlakke ondergrond zonder dat de steen krassen maakt. Je kan de steen ook rechtop zetten.  

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT