Wij zijn van vlinders de dromen…

Papier

 65,00

7 op voorraad

Dit mooie gedicht van Peter Verhelst is gedrukt op Chinees rijstpapier. Elk stuk werd door Maud Bekaert met de hand gestempeld en gesigneerd. De oranje stempel verbeeldt het woord WIJ omdat het werk een samenwerking is tussen Maud Bekaert en haar echtgenoot dichter en auteur Peter Verhelst. Onderaan en bovenaan de banner, schuiven twee aluminium buisjes in de banner om het lichte rijstpapier gewicht te geven. De banner is verpakt in een kartonnen koker en kan zo veilig worden verzonden.

38 x 145 cm

Chinees rijstpapier + aluminium

Door de bovenste aluminium buis schuift een nylon draad (meegeleverd). Daarmee kan de banner heel eenvoudig worden opgehangen aan één bevestigingspunt in de muur.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT