When nothing goes right go left

Keramische gietsteen

 30,00

Deze in steen gebeeldhouwde tekst is moeilijk te vertalen omdat het om een Engelse woordspeling gaat. De boodschap kan echter wel mooi in het Nederlands worden verwoord: ‘Als alles tegen zit is er altijd wel een weg naar beter’. De letters zijn klassieke Romeinse kapitalen die op een speelse manier in de steen werden gebeeldhouwd.  ‘When nothing goes right go left’ is de perfecte steen om iemand op te fleuren of moed te geven. Bovendien kan je de steen ook schenken aan wie van letters in steen, kalligrafie of taal houdt.

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes waarmee je de steen kan ophangen aan de muur. Wil je de steen liever rechtop zetten? Bestel dan via deze link een steuntje waarin je de steen mooi rechtop kan zetten.

De witte steen is gemaakt in een duurzame mengeling van witte marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar bovendien nog eens geschilderd met de hand. Achteraan in de steen zijn twee haakjes voorzien waardoor je de steen makkelijk kan ophangen. Zowel het wit als het grijs zijn neutrale tinten die goed combineren met tal van kleuren en zodoende in vrijwel elk interieur passen.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze variant is gemaakt in dezelfde gietsteen maar is bovendien ook nog met de hand geschilderd, vandaar het contrast tussen de letters en de steen.

16,6 x 22,5

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes. Als je door die twee haakjes een stevig touwtje knoopt kan je de steen makkelijk ophangen aan één bevestigingspunt in de muur. Wil je de steen liever ergens zetten, dan kan je een steuntje bijbestellen waarin je de steen kan rechtop zetten.    

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT