Wenssteen Hoop

Keramische gietsteen

 8,50

13 op voorraad

Hoop. Slechts vier letters en zo veel betekenis. Dat het woord gebeeldhouwd is in steen verdiept de inhoud. De steen zit in een doosje en bij de steen zit de tekst ‘Als de zon ondergaat komen de sterren op’. Geef deze wenssteen aan wie wat hoop kan gebruiken en het voor altijd als een talisman kan koesteren.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen zijn mogelijk mits het bijbetalen van een supplement.

SKU: LW-H-2020 Categorie: Tags: , ,

6,2 x 6,2 x 1,5 cm

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De steen zit verpakt in een mooi kartonnen doosje.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT