We zijn er bijna

Hout

 18,50

20 op voorraad

Een dik jaar geleden veranderde ons leven totaal door de wereldwijde uitbraak van COVID. Het was en is nog steeds een zware tijd maar stap voor stap proeven we van wat meer vrijheid en wint hoop terrein. WE ZIJN ER BIJNA is een ode aan die hoop. Dag per dag komen we dichterbij. Dichter bij elkaar. Dichter bij vrijheid. Dichter bij kleine en grote dingen waar we naar verlangen. We zijn er bijna!

De letters van deze kleine muurtekst zijn door letterontwerper Maud Bekaert met de hand ontworpen. De tekst is gelaserd uit hout en zit verpakt tussen twee houten covers die de muurtekst bij verzending beschermen. Twee kleine messing nageltjes waarmee je de tekst kan ophangen zijn meegeleverd. Je kan de tekst bij je thuis laten bezorgen maar je kan ze ook rechtstreeks laten verzenden naar een vriend, vriendin, collega, familielid of geliefde.

 

SKU: LW-WZEBH_2021 Categorieën: , Tags: ,

132 x 70 mm / 3mm dik

De tekst is gelaserd uit hout.

Je kan de muurtekst ophangen met de twee meegeleverde messing nageltjes. Hou het tekstje tegen de muur en bevestig de twee nagels onder de lijn, links van de B en rechts van de A.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Geschenken op maat maakt Maud Bekaert niet. Sommige geschenken uit de collectie zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Ik zou de tekst die ik kocht graag aan de muur hangen. Kan dat?

Op de Letterwebshop vind je onder de beschrijving van elk product telkens een tab ‘Plaatsing en bevestiging’. Daar vind je steeds terug of de tekst in questie kan worden opgehangen en hoe.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT