Wat een wonder / hout

Hout

 10,00

19 op voorraad

‘Wat een wonder’ is een tekst die je kan schenken bij elke heuglijke gebeurtenis zoals een geboorte of babyborrel, een verjaardag, een instuif,… Dit kalligrafieontwerp in hout is eveneens een mooi geschenk voor de liefhebber van poëzie en kalligrafie. De met de hand ontworpen speelse letters zijn gelaserd uit hout. Je kan de houten kalligrafie creatie op een eenvoudige manier tegen een muur bevestigen. Met één of twee kleine nageltjes hang je dit letterontwerp op (zie tweede productfoto, nageltje in de ‘oksel’ van de letter N). Je kan ‘Wat een wonder’ ook gewoon leggen of rechtop zetten in een sokkeltje of tussen wat keien (sokkel en keien niet meegeleverd)

Gelaserde letters in hout zijn breekbaar. Daarom is het muurtekstje goed verpakt tussen twee houten plankjes waardoor het veilig is voor verzending en mooi verpakt om cadeau te geven.

85 x 45 x 3mm

Gelaserd uit hout

Met één of twee kleine nageltjes hang je dit letterontwerp eenvoudig aan de muur.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT