Vingerafdruksteen

Keramische gietsteen

 60,00

3 op voorraad

De tekst gebeeldhouwd in deze steen is ‘Precies die ene vinger, als een stempel in mijn hart gedrukt’. De tekst is van dichter en auteur Peter Verhelst. Bovendien werd de tekst speciaal voor de steen geschreven. Je kan deze steen personaliseren met een vingerafdruk. Dat kan enerzijds de vingerafdruk van jezelf of je geliefde zijn of anderzijds de vingerafdrukken van een koppel aan wie je de steen schenkt. Een inktpad wordt meegeleverd. Het aanbrengen van de vingerafdruk is heel eenvoudig. Je legt voorzichtig je vinger op de inktpad en vervolgens druk je je vinger lichtjes op de steen. De steen is verpakt in een mooie doos. In het deksel van de doos staat een verhaal geschreven door Peter Verhelst over liefde en vriendschap.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

17,8 x 17,8 x 3cm

De witte steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en is verpakt in een mooie doos. Het verhaal van Peter Verhelst is gedrukt in het deksel van de doos. Een inktpad wordt meegeleverd.

Je kan de steentje in de doos laten en het deksel met de tekst erbij zetten of leggen of je kan de steent uit de doos halen en plat of rechtop op een effen oppervlak plaatsen.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT