Vertel nog eens van…

Keramische gietsteen

 30,00

De tekst in deze kaarshouder is van auteur en dichter Peter Verhelst. De tekst heeft een open einde en is een aansporing om zelf verder aan te vullen. Zit je samen met vrienden, familie of collega’s rond deze kaars dan kan de tekst een aanleiding zijn om verhalen, anekdotes of herinneringen uit het verleden opnieuw te vertellen en te beleven. Deze kaarshouder is een passend geschenk in tijden van corona waarin we elkaar niet even vaak kunnen zien als we zouden willen.

Het kaarsje in de steen is een theelicht groot formaat van het merk Spaas (type clearlight). Het kaarsje wordt meegeleverd. Nadien is het makkelijk in de handel te krijgen.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

Personaliseren

Op zowel de witte als de grijze steen kan bovenaan een korte tekst, een naam en/of een datum worden toegevoegd. Maud Bekaert schrijft dit in een sierlijk handschrift in een fijne zwarte lijn op de steen. Op deze manier personaliseer je de kaarshouder. Je ziet een voorbeeld van zo’n gepersonaliseerde steen op de foto’s hiernaast. Vergeet bij aankoop niet te vermelden als je iets op de steen wil laten schrijven en wat je op de steen wil laten schrijven. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. Wil je weten hoe lang het zal duren voor de steen kan worden verzonden? Mail dan naar Maud via maud@maudbekaert.be

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , ,

diameter 12 cm & 3,7 cm hoog

De steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in het zelfde materiaal en bovendien ook geschilderd met de hand met acrylverf.

Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de kaarshouder geen krassen kan maken op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT