Un deux toi

Keramische gietsteen

 18,00

Een ode aan de liefde! Deze in steen gebeeldhouwde tekst ‘Un deux toi’ is moeilijk te vertalen in het Nederlands. Het gaat immers om een Franse woordspeling. Het dichtst in de buurt komt ‘Eén twee jij’. Op de steen ligt een kalkje met daarop de tekst ‘Je sais compter jusqu’à toi’ . Ook hier is een letterlijke vertaling moeilijk maar het meest in de buurt komt ‘Ik kan tot jou tellen’.

Deze steen is een ode aan de liefde en kan dan ook in elke context van liefde en vriendschap geschonken worden. De steen is verpakt in een mooie doos.

De steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in het zelfde materiaal maar ook nog met acrylverf geschilderd met de hand. De steen staat op zichzelf en onderaan de steen zijn viltjes bevestigd zodat de steen geen krassen kan maken op de ondergrond.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

9,2 x 9,2 x 2 cm

Het vierkante steentje is standaard verpakt in een mooi doosje (bodem & deksel). Onderaan het steentje zijn vier ronde viltjes bevestigd zodat het op om het even welke ondergrond geen krassen kan veroorzaken.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT