Ubuntu

Hout

 12,00

1 op voorraad

Dit door Maud Bekaert ontworpen woord werd gelaserd in hout. UBUNTU is een Afrikaanse filosofie die draait om toewijding in het geven en nemen. De mooiste Nederlandse vertaling is ‘Ik ben omdat we zijn’. Een andere vertaling is ‘Menselijk worden dankzij de ander’ of ‘Het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt’.

Dit kleine ontwerpje oogt heel mooi en broos tegen een witte muur. Hang het eevnoudig op met twee speldjes of kleine nageltjes in de hoeken van het kader rond het woord.

Schenk UBUNTU aan een vriend of vriendin die er voor je is of voor wie jij er wil zijn. Bedank iemand die er voor je is geweest of wens iemand geluk of proficiat.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

 

SKU: LW-UH-2018 Categorieën: , Tags: ,

De letters werden met de hand ontworpen en daarna gelaserd uit hout.

105 x 25 mm (3 mm dik).

Het kader rond de letters zorgt ervoor dat je dit ontwerpje in hout makkelijk kan ophangen met twee naaldjes of kleine nageltjes bovenaan in de hoeken.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT