Theelichthouder ‘De liefde blijft’

Keramische gietsteen

 35,00

Deze theelichthouder met ingebeitelde tekst ‘De liefde blijft’ is een warm en waardevol geschenk voor wie op één of andere manier met afscheid te maken heeft gehad. Je kan het schenken aan een vriend of vriendin als je naar het buitenland verhuist. Of aan wie een partner, kind, geliefde of vriend verloren heeft. ‘De liefde blijft’ legt de nadruk op wat er wel nog is, herinneringen en liefde.

De kaars in de steen is een theelicht (groot formaat, 6 cm diameter) van het type ‘Clearlight‘ van het merk Spaas. Deze theelichten geven een helder en natuurlijk licht. De kaars wordt meegeleverd en is nadien makkelijk te krijgen in de handel.

Je kan ervoor kiezen om de steen te laten personaliseren. Rond de kaars is er nog de mogelijkheid om één of twee namen en eventueel een datum bij te schrijven. Ook een korte tekst is mogelijk.Maud Bekaert doet dat in een sierlijk handschrift met een fijne zwarte stift. Vergeet niet om duidelijk bij je bestelling te vermelden als je iets wil laten bijschrijven op de kaarshouder en geef ook door wat je er wil laten bijschrijven. Beperk je tot maximum een tiental woorden. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. Wil je weten hoe lang het zal duren voor de steen kan worden verzonden? Mail dan naar Maud via maud@maudbekaert.be

De steen bestaat in twee uitvoeringen. De witte steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in dezelfde keramische gietsteen maar is nadien nog met de hand geschilderd waardoor er een contrast is tussen het grijze oppervlak van de steen en de witte letters.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (supplement van 4,95 euro waarvoor je kan kiezen bij het afronden van je aankoop) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: ,

De witte steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in dezelfde gietsteen maar bovendien met de hand geschilderd met acrylverf.

110 x 195 x 30 mm

Op om het even welk vlak oppervlak. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de theelichthouder geen krassen maakt op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT