Tekst in hout ‘Alles komt goed’

Hout

 15,00

65 op voorraad

Deze tekst is met de hand ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd uit hout. De tekst ‘Alles komt goed’ is de perfecte aanmoediging in tijden van corona waarin we onzeker zijn over wat zal komen maar samen moeten blijven geloven dat het goed komt. Het is ook bij uitstek een quote om aan een vriend(in) of familielid te geven die je een hart onder de riem wenst te steken. De grote letter O in het ontwerp staat symbool voor de opening, de doorgang naar beter tijden.

Je kan de tekst ophangen met twee nageltjes. De nageltjes zijn meegeleverd. Gelaserd letterwerk in hout is broos. Eenmaal het ontwerp aan de muur hangt is er geen gevaar meer op breken maar wees voorzichtig bij het uitpakken of ophangen van het muurtekstje.

Het muurtekstje meet 8 x 6 cm.

SKU: LW-HTAKG-2020 Categorieën: , Tags: , , ,

8 x 6 cm (2mm dik)

De tekst is gelaserd uit hout.

Houd de tekst tegen de muur op de plaats waar je die wil bevestigen en klop voorzichtig het eerste nageltje bovenaan in de O van het ontwerpje en het tweede nageltje bovenaan in de D van het ontwerpje.

Kan ik zelf een tekst kiezen en die laten uitvoeren in steen, metaal of hout?

Neen. Geschenken op maat maakt Maud Bekaert niet. Sommige geschenken uit de collectie zijn wel personaliseerbaar met een naam en/of een datum. De geschenken die personaliseerbaar zijn kan je in het overzicht van de producten herkennen aan dit symbooltje:

Ik zou de tekst die ik kocht graag aan de muur hangen. Kan dat?

Op de Letterwebshop vind je onder de beschrijving van elk product telkens een tab ‘Plaatsing en bevestiging’. Daar vind je steeds terug of de tekst in questie kan worden opgehangen en hoe.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je kiest voor gratis verzending dan wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende maandag. Als je kiest voor prior verzending (+ 4,95 euro) dan wordt je bestelling binnen de 24 uur verzonden.

Ik wil mijn bestelling ophalen in de winkel. Waar en wanneer kan dit?

Je kan ervoor kiezen om je bestelling niet te laten verzenden en die zelf te komen ophalen in de winkel. Je bestelling kan worden opgehaald tijdens het de openingsuren van de winkel. Dat is op vrijdag van 10-12u & 14-18u of op zaterdag van 10-13u. Het adres is Sint-Clarastraat 40 in Brugge.

Kan ik mijn geschenk laten verzenden naar een ander adres dan het mijne?

Ja dat kan. Vink tijdens je bestelling het vakje ‘ander verzendadres’ aan. Bij ‘bestelnotities’ kan je ook een korte boodschap doorgeven. Die wordt dan aan je bestelling toegevoegd zodat de ontvanger weet dat het geschenk van jou komt.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT