Tekst in hout ‘Alles komt goed’

Hout

 15,00

25 op voorraad

Deze tekst is met de hand ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd uit hout. De tekst ‘Alles komt goed’ is de perfecte aanmoediging in tijden van corona waarin we onzeker zijn over wat zal komen maar samen moeten blijven geloven dat het goed komt. Het is ook bij uitstek een quote om aan een vriend(in) of familielid te geven die je een hart onder de riem wenst te steken. De grote letter O in het ontwerp staat symbool voor de opening, de doorgang naar beter tijden.

Je kan de tekst ophangen met twee nageltjes. De nageltjes zijn meegeleverd. Gelaserd letterwerk in hout is broos. Eenmaal het ontwerp aan de muur hangt is er geen gevaar meer op breken maar wees voorzichtig bij het uitpakken of ophangen van het muurtekstje.

Het muurtekstje meet 8 x 6 cm.

8 x 6 cm (2mm dik)

De tekst is gelaserd uit hout.

Houd de tekst tegen de muur op de plaats waar je die wil bevestigen en klop voorzichtig het eerste nageltje bovenaan in de O van het ontwerpje en het tweede nageltje bovenaan in de D van het ontwerpje.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT