’t is hier goed – hout

Hout

 15,00

9 op voorraad

Dit kalligrafie ontwerp van de hand van Maud Bekaert is gelaserd uit hout. Het is een mooi, fijn en origineel geschenk voor de kalligrafie-liefhebber of voor een levensgenieter. Ook als geschenk voor een instuif of voor een nieuwe zaak is dit kleinood een originele attentie. Je kan deze houten lettercreatie makkelijk ophangen met twee kleine nageltjes in de linker- en rechterbovenhoek.

Dit fijne kalligrafie ontwerpje wordt verzonden in een ‘marmer-look’ kartonnen hoesje. Je hoeft het dus niet zelf meer te verpakken. Zeg aan de gelukkige die het geschenkje krijgt dat die het voorzichtig open maakt want zo lang het niet aan de muur hangt is het vrij broos. Die broosheid en fijnheid maakt het ook zo bijzonder.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

Gelaserd uit hout.

125 x 32 x 3 mm

Je kan deze houten lettercreatie makkelijk ophangen met twee kleine nageltjes in de linker- en rechterbovenhoek.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT