’t Is hier goed / cortenstaal

Cortenstaal

 150,00

8 op voorraad

 

Deze muurtekst met de tekst ‘’t is hier goed’ is gemaakt in cortenstaal. Cortenstaal is een metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het niet kan ‘doorroesten’.

De optimistische tekst is een mooi geschenk voor bijvoorbeeld een gastvrije vriend(in), voor wie een instuif geeft of voor een levensgenieter. De tekst legt er de nadruk op dat het huis, de tuin waarin we veel vertoeven een aangename/mooie/goede plek is.

Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes in de hoeken. De tekst kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hou er buiten rekening mee dat er mogelijks nog wat roest kan vrijkomen door contact met water. Hang de tekst daarom buiten op enkele millimeters van de muur.

 

80 x 20 cm, 3 mm dik

De tekst is gelaserd uit cortenstaal.

Makkelijk te bevestigen tegen de muur met twee nagels (of vijzen in een houten of gyproc muur) in de hoeken van de muurtekst.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT