’t Is hier goed (cortenstaal)

Cortenstaal

 150,00

9 op voorraad

 

Deze muurtekst met de tekst ‘’t is hier goed’ is gemaakt in cortenstaal. Cortenstaal is een metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het niet kan ‘doorroesten’.

De optimistische tekst is een mooi geschenk voor bijvoorbeeld een gastvrije vriend(in), voor wie een instuif geeft of voor een levensgenieter. Ook in tijden waarin we zoveel mogelijk ‘in ons kot’ moeten blijven is het een aanmoedigend geschenk, iets wat er de nadruk op legt dat het huis, de tuin waarin we veel vertoeven een aangename/mooie/goede plek is.

Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes in de hoeken. De tekst kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hou er buiten rekening mee dat er mogelijks nog wat roest kan vrijkomen door contact met water. Op een bakstenen muur zal je dit nauwelijks merken maar op een tere ondergrond kunnen er vlekken ontstaan.

 

De tekst is gelaserd uit cortenstaal.

80 x 20 cm, 3 mm dik

Makkelijk te bevestigen tegen de muur met twee nagels (of vijzen in een houten of gyproc muur) in de hoeken van de muurtekst.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT