Japans karakter’ Vriendschap’

Keramische gietsteen

 8,50

40 op voorraad

Steen met gebeeldhouwd vriendschapssymbool. Het symbool is het Japanse karakter voor vriendschap.

Op de steen ligt een kalkje met daarop gedrukt de Engelse tekst ‘Friendship isn’t a big thing it’s a million little things’. Het steentje en het tekstje zijn samen verpakt in een mooi doosje.
De vrije vertaling van deze tekst is ‘Vriendschap gaat niet om het grote maar om miljoenen kleine dingen’.

Het is een mooi en lief gebaar om dit gebeiteld symbool aan een vriend of vriendin te geven. Je kan het bovendien geven in goede maar ook in moeilijke tijden, aan wie bijvoorbeeld wat extra steun kan gebruiken. Het is een unieke manier om te zeggen ‘ik ben er voor je’. Het is een steentje om te koesteren, om altijd dichtbij te houden.

SKU: LW-SV-2017 Categorie: Tag:

6,2 x 6,2 x 1,5 cm

Het symbool in steen is verpakt in een mooi doosje en op de steen ligt een kalkje met de tekst.

Je kan de steen in het doosje laten, het doosje open zetten en de steen zo in je interieur zetten of je kan de steen uit het doosje halen en het steentje rechtop zetten in je interieur. Soms wordt de steen ook gebruikt als presse-papier.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT