Symbool Ohm

Keramische gietsteen

 8,50

27 op voorraad

Dit in steen gebeeldhouwd teken is een woord dat in het sanskriet als ‘Ohm’ wordt uitgesproken. Ohm is een ademhalingstechniek in yoga. Ohm heeft in yoga als doel het lichaam te voorzien van levensenergie. Het Ohm symbool staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum. Dit symbool zou als oorsprong worden gezien voor alle gebeden en mantra’s. Ohm zou ook het eerste geluid zijn van de mens, de adem die bij het woord hoort.

Op het steentje ligt een kalkje met daarop de tekst ‘Dat al het mooie in jezelf mag groeien. Dat rust en kracht een weg kunnen vinden’.

Het steentje is met de hand gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk en verpakt in een mooi doosje.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-SO-2017 Categorie: Tag:

6,2 x 6,2 x 1,5 cm

Het steentje is met de hand gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk en verpakt in een mooi doosje. Op de steen ligt een kalkje met de tekst.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT