Symbool ‘je bent hier’

Keramische gietsteen

 8,50

28 op voorraad

Iedereen kent dit symbooltje dat op kaarten wordt gebruikt om aan te tonen waar je bent. Meestal staat er ook bij ‘Je bent hier’. Die betekenis maakte het symbool populair onder mensen die mindfulness beoefenen of mediteren. Het is immers het symbool bij uitstek om jezelf te herinneren aan het feit dat je ‘hier’ bent.

De steen rond het symbool is weg gebeiteld waardoor het symbool als het ware bovenop het steentje ligt. Het steentje zit in een doosje en bovenop het steentje ligt de tekst ‘Je bent hier. Geniet van elk moment. Met volle teugen’. De tekst is gedrukt op kalk.

Door de betekenis van het symbool is dit steentje een ideaal geschenk voor wie mediteert, yoga beoefent of mindful probeert te leven. Ook voor de levensgenieter of wie een aansporing in die richting kan gebruiken is het een origineel geschenk.

6,2 x 6,2 x 1,5 cm

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De steen zit verpakt in een mooi kartonnen doosje.

Je kan het steentje ergens leggen of rechtop zetten.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT