Wenssteen ‘Harmonie’

Keramische gietsteen

 8,50

12 op voorraad

In dit steentje is het Chinees symbool voor ‘Harmonie’ gebeeldhouwd. Op het steentje ligt een kalkje met de tekst ‘Voor harmonie in alle hoeken van je hart’. Het woord harmonie komt oorspronkelijk uit de muziekleer. Harmonie gaat over tonen die goed bij elkaar passen. Veel mensen streven naar harmonie. Op allerlei vlakken. Onder andere in het persoonlijke leven, op het werk, op spiritueel vlak, in de liefde,…

Je kan dit steentje schenken aan een vriend(in), collega of geliefde. Niet alleen aan wie op zoek is naar harmonie en maar ook aan wie er veel belang aan hecht.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en is verpakt in een stijlvol doosje.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-SCH-2017 Categorie: Tag:

6,2 x 6,2 x 1,5 cm

De steen is gemaakt in een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De steen is verpakt in een mooi doosje en op de steen ligt een kalkje met de tekst 'Voor harmonie in alle hoeken van je hart'.

Je kan het steentje in het doosje uitzetten en het tekstje rechtop zetten achter de steen of je kan het steentje uit de doos halen en plat of rechtop op een effen oppervlak plaatsen.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT