Steun om steen rechtop te zetten (small)

metaal

 8,00

4 op voorraad

In dit wit gelakt metalen steuntje kan je stenen die gemaakt zijn om op te hangen ook rechtop zetten. Het mooie aan dit systeem is dat het nauwelijks zichtbaar is. De steen leunt achteraan tegen het rechthoekige frame en vooraan tegen twee kort gebogen stukjes metaal. Het zijn dus ook enkel die twee kort gebogen stukjes metaal die onderaan de steen zichtbaar zijn.

Bij de de steen die je aankoopt staat een link naar het juiste formaat steuntje. Heb je thuis een steen en weet je niet zeker welk steuntje je nodig hebt, mail de afmetingen dan door naar Maud Bekaert via maud@maudbekaert.be en ze helpt je graag verder.

SKU: LW-SOSRTZS-2019 Categorie:

ca. 5cm hoog, voor stenen van 6 tot 12cm hoog

Het steuntje is gemaakt in metaal en wit gelakt.

Eenvoudige plaatsing. Je zet het steuntje op een vlakke en stabiele ondergrond en zet de steen in het steuntje.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT