Spiraal

Keramische gietsteen

 12,50

1 op voorraad

Deze in steen gebeeldhouwde spiraal is verpakt in een mooie doos. In het deksel van de doos zit de tekst ‘Each journey begins with a single step’. Deze tekst is van de Chinese filosoof Lao Tze. De spiraal roert het besef van de mens dat alles eeuwig en oneindig in evolutie is. Geen wonder dat zoveel oude culturen de spiraal opnamen in hun bestand van belangrijke symbolen. Wellicht is het zelfs het oudste symbool van menselijke spiritualiteit. Kortom, deze spiraal in steen is een uniek geschenk voor wie spirituele interesses heeft.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-S-2017 Categorie: Tags: , , ,

7,8 x 7,8 x 2 cm

Je kan de steen in het doosje laten en samen met het dekseltje en de tekst uitstallen. Of je kan de steen uit het doosje halen en rechtop zetten.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT