Schetsboek ‘Maak van je leven een droom…’

Papier

 30,00

14 op voorraad

Op de voorzijde van dit mooie en kwalitatieve schetsboek prijkt de tekst ‘Maak van je leven een droom. Maak van je droom een werkelijkheid’.

De tekst werd met de hand ontworpen door letterontwerper Maud Bekaert en in reliëfdruk aangebracht op de cover van het boek.

De tekst is van de Franse schrijver Antoine de Saint-Exupéry en het komt uit zijn meest gekende boek ‘De Kleine Prins’. Het is een inspirerend citaat dat aanspoort om voluit voor je dromen te gaan.

Het notitieboek is van hoogwaardige kwaliteit: 100 % italiaans design en volledig geprint op FSC Ⓡ papier (duurzaam geproduceerd, zorg dragend voor mens en natuur).

Het formaat van het schetsboek/notitieboek is 19×25 cm en de 240 binnenbladen zijn blanco. De kwaliteit van het papier is perfect om het boek als schetsboek te gebruiken maar uiteraard kan het ook als notitieboek worden gebruikt.

De cover van het boek en de opdruk zijn antraciet van kleur en aan de zijkant van het schetsboek is een zwarte penlus waarin je een pen, potlood of balpen kan schuiven.

In het boek is een lintje verwerkt dat je als bladwijzer kan gebruiken.

Rond het boek is ook in bijpassende kleur een sluitelastiek bevestigd waarmee je het boek makkelijk kan dichthouden als je het opbergt.

 

 

Het notitieboek is van hoogwaardige kwaliteit: 100 % italiaans design en volledig geprint op FSC Ⓡ papier (duurzaam geproduceerd, zorg dragend voor mens en natuur). Het formaat van het schetsboek/notitieboek is 19x25 cm en de 240 binnenbladen zijn blanco. De kwaliteit van het papier is perfect om het boek als schetsboek te gebruiken maar uiteraard kan het ook als notitieboek worden gebruikt. De cover van het boek en de opdruk zijn antraciet van kleur en aan de zijkant van het schetsboek is een zwarte penlus waarin je een pen, potlood of balpen kan schuiven. In het boek is een lintje verwerkt dat je als bladwijzer kan gebruiken. Rond het boek is ook in bijpassende kleur een sluitelastiek bevestigd waarmee je het boek makkelijk kan dichthouden als je het opbergt.  

19 x 25 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT