Wenssteen rond labyrint

Keramische gietsteen

 18,00

De symboliek van een labyrint is uitzonderlijk mooi en toch weinig bekend. Daardoor wordt het ook een origineel geschenk. Een labyrint lijkt op een doolhof maar in een doolhof kan je verdwalen en in een labyrint niet. Het ziet er misschien moeilijk uit maar als je eraan begint kom je hoe dan ook goed terecht. Rotstekeningen en afbeeldingen van labyrinten zijn over de ganse wereld gevonden. De vroegste zijn duizenden jaren oud. Ze tonen een organische eenheid  met een spiraalvormige weg naar het midden. Je kan dit ronde spiraalvormige labyrint schenken aan iemand die voor een uitdaging staat, aan iemand die aan de start van iets nieuws staat of aan iemand die wat aanmoediging kan gebruiken.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

Personaliseren

Op één van de vier zijkanten van de steen kan een naam en/of een datum worden toegevoegd. Maud Bekaert schrijft dit in een sierlijk handschrift in een fijne zwarte lijn op de steen. Op deze manier personaliseer je het geschenk. Vergeet bij aankoop niet te vermelden als je iets op de steen wil laten schrijven en wat je op de steen wil laten schrijven. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. Wil je weten hoe lang het zal duren voor de steen kan worden verzonden? Mail dan naar Maud via maud@maudbekaert.be

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

9,2 x 9,2 x 2 cm

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is ook nog eens met de hand geschilderd met acrylverf. Beide tinten combineren makkelijk met andere kleuren.

De steen kan plat of rechtop worden gezet. De steen wordt geleverd in een mooie doos. Op de steen ligt de op kalk gedrukte tekst. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor die geen krassen kan maken op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT