Que sera sera

Cortenstaal

 50,00

5 op voorraad

De muurtekst ‘Que sera sera’ is met de hand ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd in cortenstaal.

De vertaling van de Spaanse tekst is ‘Wat zijn moet, zal zijn’. De tekst spoort aan om niet al te zwaar te tillen aan piekeringen in verband met de toekomst, je ziet wel wat de toekomst brengt.

De tekst is ook de titel van een populair lied uit 1956. Het nummer werd gebruikt in de film ‘The man who knew too much’ van Alfred Hitchcock.

Cortenstaal is een specifieke metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het nooit kan ‘doorroesten’. De roestlaag is een natuurlijke bescherming voor het metaal.

Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes in de linker- en rechterbovenhoek (Je ziet hiervan een voorbeeld bij de foto’s). De tekst kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hou er buiten rekening mee dat er mogelijks nog wat roest kan vrijkomen door contact met water. Op een bakstenen muur zal je dit nauwelijks merken maar op een tere ondergrond kunnen er vlekken ontstaan.

Cortenstaal 3mm dik, 32 x 15 cm

Makkelijk te bevestigen tegen de muur met twee nagels (of vijzen in een houten of gyproc muur) in de openingen van de letter O en de letter A

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT