Para siempre

Keramische gietsteen

 45,00

Deze tekst betekent in het Nederlands ‘Voor altijd’. Deze uitspraak krijgt in steen gebeiteld een sterkere en diepere betekenis. Niet alleen omdat steen met onvergankelijkheid wordt geassocieerd maar ook omdat gebeeldhouwde letters onuitwisbaar zijn.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar bovendien met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

De steen is een origineel geschenk voor een huwelijk, jubileum of verloving. Maar ook als meter- en petergeschenk. En natuurlijk om aan je geliefde te schenken.

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes waarmee je de steen kan ophangen aan de muur. Wil je de steen liever rechtop zetten? Bestel dan via deze link een steuntje waarin je de steen mooi rechtop kan zetten.

Op één van de foto’s staat de beeldhouwhamer van Maud bij de steen. De hamer is 18cm hoog en 5 cm breed. Zo krijg je een gevoel van de omvang van de steen. De afmetingen van de steen staan uiteraard ook nog vermeld onder deze tekst bij de tab ‘afmetingen’.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

32 x 16,5 x 1,5 cm

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is ook nog eens met de hand geschilderd met acrylverf. Beide tinten combineren makkelijk met andere kleuren.

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes. Als je door die twee haakjes een stevig touwtje knoopt kan je de steen makkelijk ophangen aan één bevestigingspunt in de muur. Wil je de steen liever ergens zetten, dan kan je een steuntje bijbestellen waarin je de steen kan rechtop zetten.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT