Ooit

Keramische gietsteen

 10,00

Deze amuletvormige steen met het gebeitelde woord ‘OOIT’ is een mooi geschenk voor al wie aan het begin van een droom of lange weg staat. In die zin kan je de steen als een geluksbrenger zien die je dichtbij moet houden.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk.

145 x 45 x 7 mm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT