Muurtekst ‘One day at a time’

Cortenstaal

 90,00

16 op voorraad

Deze muurtekst is door Maud Bekaert met de hand gemaakt en daarna gelaserd uit cortenstaal. Cortenstaal is een metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het niet kan ‘doorroesten’ maar juist een beschermende functie heeft.

“One day at a time” kan vertaald worden als ‘Dag per dag’. Het kan een aanmoediging zijn voor wie voor een uitdaging staat of een hoopvolle boodschap voor wie een moeilijke periode doormaakt. De tekst is ook een lieve aanmoediging in tijden van corona waarin we onzeker zijn over wat zal komen.Dit kalligrafieontwerp in cortenstaal is eveneens een mooi geschenk voor de liefhebber van poëzie en kalligrafie.

Je kan de cortenstaal kalligrafie creatie op een eenvoudige manier tegen een muur bevestigen. Met twee nagels (zie foto) hang je dit letterontwerp aan de muur. Je kan het ook gewoon in je interieur leggen, bijvoorbeeld op een mooie steen (zie foto) of op een stuk verweerd hout.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

Cortenstaal creatie voor binnen en buiten.

300 x 300 x 3 mm

Eenvoudig te bevestigen aan de muur met twee nagels (in de letter O en in de letter A)

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT