Nu

Keramische gietsteen

 18,00

19 op voorraad

De letters van het woord NU lijken bovenop de steen te liggen. Dit is zo omdat de steen rondom de letters is weg gehouwen. De letters lijken ook doormidden gesneden en verdwijnen bovenaan en onderaan uit de steen. Dit is door Maud Bekaert zo ontworpen met een bedoeling. Het lijkt of het ‘NU’ verdwijnt terwijl je er naar kijkt. Het is een aansporing om ‘NU’ te leven want voor je het weet is het ‘NU’ alweer voorbij. Geniet van het leven! Op de steen ligt een gedrukte tekst: ‘Als wij niet wie dan wel? Als nu niet wanneer dan wel’. De steen en de gedrukte tekst zitten samen in een mooie witte doos. (De houten sokkel die op de foto te zien is wordt niet meegeleverd, dit is een attribuut voor de foto).

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen witte marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

 

SKU: LW-N2-2017 Categorie: Tags: , ,

9,2 x 9,2 x 2 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT