Namasté

Keramische gietsteen

 18,00

Namasté is een groet die zijn oorsprong heeft in het Sanskriet en betekent letterlijk ‘ik buig voor jou’. Namasté is in India, maar ook in verschillende andere Aziatische landen, een gebruikelijk gebaar om te groeten en respect te tonen. De steen is verpakt in een mooie doos. ‘Namasté’ is een uniek geschenk voor liefhebbers van mindfulness, yoga en meditatie. Je kan de steen ook geven aan vrienden, geliefden of kennissen en ze op die manier innerlijke rust schenken.

De letters zijn ontwerpen met plat penseel en verf waardoor ze een sierlijke rust uitstralen. De steen is een reproductie van het met hamer en beitel gebeeldhouwde ontwerp.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

De steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal en is bovendien ook nog geschilderd met de hand in een matte acrylverf.

9,2 x 9,2 x 2 cm

De steen kan rechtop of plat worden gezet. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de steen geen krassen kan maken op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT