Magneet ‘When nothing goes right go left’

Magneet

 0,50

24 op voorraad

De tekst op deze magneet is moeilijk te vertalen omdat het om een Engelse woordspeling gaat. De boodschap kan echter wel mooi in het Nederlands worden verwoord: ‘Als alles tegen zit is er altijd wel een weg naar beter’. Deze magneet is leuk om iemand op te fleuren of moed te geven. Bovendien kan je de magneet ook schenken aan wie van letters in steen, kalligrafie of taal houdt.

De magneet is gemaakt in een flexibele materie die geen krassen maakt op de ondergrond.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-WNGRGLM-2017 Categorie: Tags: ,

5 x 8,5 cm (1mm dik)

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT