Magneet ‘A la vida’

Magneet

 1,50

80 op voorraad

Vrij ontwerp van de tekst ‘A la vida’ op een ronde magneet. De Nederlandse vertaling van de tekst ‘A la vida’ is ‘Op het leven’.

Door de positieve boodschap van deze tekst is de magneet een leuke kleine attentie voor wie jarig is, afstudeert of op pensioen gaat. Ook voor een geboorte of instuif is dit een mooi geschenkje.

De magneet is 45 mm diameter en maakt deel uit van een collectie handontworpen magneten door Maud Bekaert.

SKU: LW-MALV-2019 Categorie: Tags: , , , , , ,

45 mm diameter

Ronde magneet

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT