Kaarshouder ‘lust for life’

Keramische gietsteen

 20,00

De vertaling van de Engelse tekst in deze stenen kaarshouder is ‘zin om te leven’.

Ideaal geschenk voor de levensgenieter!

Het kaarsje in de steen is een theelicht groot formaat van het merk Spaas van het type clearlight. Deze kaarsen hebben een plastic omhulsel in plaats van het gebruikelijke aluminium omhulsel van theelichten. Hierdoor branden ze mooier, langer en gelijkmatiger. De kaars wordt meegeleverd. Nadien is de kaars makkelijk in de handel te krijgen.

De kalligrafie op de kaarshouder is speels en omarmt de steen. De letters zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor je de steen makkelijk kan ronddraaien om de tekst te lezen zonder dat je krassen maakt op de ondergrond.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden binnen België gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (supplement van 4,95 euro waarvoor je kan kiezen bij het afronden van je aankoop) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

8 cm diameter 4,5 cm hoog

Deze kaarshouder is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De kaars die wordt meegeleverd is van het merk Spaas en kan nadien makkelijk worden aangekocht in diverse supermarkten. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de kaarshouder geen krassen kan maken op de ondergrond.

De kaarshouder kan op elke vlakke ondergrond worden geplaatst.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT