Live the dream

metaal

 38,00

8 op voorraad

De tekst ‘Live the dream’ is door Maud Bekaert met de hand ontworpen en daarna gelaserd in metaal en gelakt in een helder witte kleur. Boven de tekst zit een gaatje waarmee je het werkje als een mobiel kan ophangen. Een zelfklevend ringetje dat je aan het plafond of in een raamkozijn kan bevestigen, is meegeleverd. Gebruik wit touw of nylondraad (niet meegeleverd) om het werkje aan het plafond of in het raamkozijn op te hangen. Het werkje hangt mooi voor een raam of op een kleine afstand van een muur. De Nederlandse vertaling van ‘Live the dream’ is ‘Leef de droom’. De tekst spoort je aan om voor je dromen te gaan, je dromen na te streven.

Je kan deze mobiel combineren met twee andere mobielen met de teksten ‘Reach for the stars’ en ‘The sun wil rise’.

143 x 190 mm (1mm dik)

Tekst gelaserd uit metaal (1mm dik) en wit gepoederlakt.

Bevestig het meegeleverd zelfklevend ringetje aan je plafond of in een raamkozijn (vergeet niet de plaats waar je het ringetje bevestigt te ontstoffen en ontvetten). Steek een touw of nylon draad door het gaatje in de tekstplaat en steek dit vervolgens door het ringetje. Knoop het dicht en snijd het touw af op enkele millimeters van de knoop. Verberg het knoopje in het ringetje.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT