Vierkant labyrint

Keramische gietsteen

 45,00

Origineel met de hand gebeeldhouwd labyrint.

De symboliek van een labyrint is prachtig en weinig gekend. Daardoor wordt het ook een origineel geschenk. Een labyrint lijkt op een doolhof maar in een doolhof kan je verdwalen en in een labyrint niet. Het ziet er misschien moeilijk uit maar als je eraan begint kom je hoe dan ook goed terecht. Je kan dit schenken aan iemand die voor een uitdaging staat, aan iemand die aan de start van iets nieuws staat of aan iemand die wat aanmoediging kan gebruiken.

Je kan er voor kiezen om onder het labyrint de tekst ‘Dat je toekomst de mooiste weg mag vinden’ te laten schrijven. Maud Bekaert schrijft die tekst in een mooi en sierlijk handschrift onder het labyrint. Je hoeft hier niet voor bij te betalen. Vermeld wel bij je bestelling als je wenst dat de tekst erbij geschreven wordt.

Cadeautip: een kleine variatie op de bijgeschreven tekst maakt er een persoonlijk geschenk van voor elke gelegenheid.

  • Voor een huwelijk: ‘Dat jullie toekomst de mooiste weg mag vinden’ + de namen van het koppel en de huwelijksdatum

 

  • Voor een meter/peter geschenk: ‘Dat onze toekomst samen de mooiste weg mag vinden’ + ‘Van je metekind voor mijn liefste meter/peter’

 

  • Voor een pensioen: ‘Dat je toekomst de mooiste weg mag vinden’ + ‘Dank voor de jarenlange samenwerking’

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes waarmee je de steen kan ophangen aan de muur. Wil je de steen liever rechtop zetten? Bestel dan via deze link een steuntje waarin je de steen mooi rechtop kan zetten.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes. Als je door die twee haakjes een stevig touwtje knoopt kan je de steen makkelijk ophangen aan één bevestigingspunt in de muur. Wil je de steen liever ergens zetten, dan kan je een steuntje bijbestellen waarin je de steen kan rechtop zetten.

23,6 x 25 x 1,5 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT